Kjøp kryptovaluta med bankkort gebyr er redusert til 7%

Gebyr for kjøp kryptovaluta er redusert til 7%

Kjøp kryptovaluta med bankkort gebyr er redusert til fra 9.5% til bare 7% (Bitcoin, Bitcoin Cash og Ethereum). Vi kommer til å fortsette å jobbe med å redusere gebyrene så mye som mulig, samt legge til flere betalingsmetoder for enda lavere gebyr. Videre vil det bli mulighet for å kjøpe flere kryptovalutaer direkte. Registrer deg for nyhetsbrev for å holde deg oppdatert om tjenestene våre her: https://handlekrypto.no#nyhetsbrev.

Gebyr for kryptovaluta konvertering er 0 til 0.49%

Vi vil også informere om at gebyrene for konvertering fra en kryptovaluta til en annen er bare mellom 0 til 0.49% avhengig av hvilken børs vi bruker til konverteringen. Vi sammenligner flere børser, som vil si at gjennomsnittlig vil du spare både tid og penger på å bruke konverteringstjenesten vår enn å bruke en børs selv. Konverter kryptovaluta her: https://handlekrypto.no/konverter-kryptovaluta.

Ny side for spørsmål og svar

Etter tilbakemeldingen vi fikk i går har vi nå publisert en side med spørsmål og svar som inkluderer informasjon om gebyrene for bruk av tjenesten våres: https://handlekrypto.no/sporsmal-svar. Det vil også bli lagt til spørsmål og svar fortløpende samt svar på generelle spørsmål om kryptovaluta som hva en addresse og wallet er. Send oss spørsmål på chat, epost til [email protected] eller kontaktskjema på https://handlekrypto.no/kontakt-oss.

Artikler for nybegynnere i kryptovaluta kommer

Det vil også bli publisert artikler for nybegynnere om hvordan man blir involvert i kryptovaluta, hvordan skaffe seg wallet, hvordan kjøpe fra HandleKrypto og lignende. Registrer deg for vårt nyhetsbrev for å få epost om disse: https://handlekrypto.no#nyhetsbrev .

Written by olav